Meer resultaten voor kapper in de pijp

 
kapper in de pijp
Kapsalon Naomi Kapper in De Pijp, Amsterdam Treatwell.
Midden in de Pijp op de Eerste van der Helststraat zit Kapsalon Naomi. Hier werken gezellige en professionele kappers en kapsters die goed knippen en die je niets opdringen. Ze luisteren naar je wensen en geven jou het kapsel dat bij je past. Op zaterdag kun je hier al vanaf acht uur s'ochtends' terecht. Kan je fijn naar de kapper voordat iemand het door heeft.
De kapper in Amsterdam Amstelveen met scherpe prijzen zonder afspraak Jouw kapper in Amsterdam Amstelveen.
Jouw kapper in Amsterdam Amstelveen. Joop van Weezelhof. Van der Hooplaan. Overtoom 554 Amsterdam. Hooplaan 166 Amstelveen. nu ook op maandag geopend. Nieuw Overtoom 554. Kostverlorenhof 152 Amstelveen. Nieuw van Woustraat 88. Bolstraat 50 Amsterdam. Reigersbos 143 Amsterdam. Pieter Bas Kapsalons. Pieter Bas kapsalons de kapper van Amsterdam en Amstelveen met zeer scherpe prijzen.,
Sessions Hairdressing Dé kapper van Amsterdam Oud Zuid Home.
Team Kappers Amsterdam Ceintuurbaan Team Kappers.
Volg TEAM AMSTERDAM CEINTUURBAAN op Facebook om geen enkele deal te missen! Op zoek naar een goede kapper in Amsterdam? En wil je direct naar de kapper? We verwelkomen je graag bij Team Kappers in Amsterdam, op de Ceintuurbaan. We werken zonder afspraak.
Beste Kappers in de buurt van De Pijp, Amsterdam, Noord-Holland Yelp.
De Pijp, Zuid Amsteldijk 16. 1074 HR Amsterdam Telefoonnummer 0646-251573. Sams Hair Extensions. De Pijp, Zuid Ceintuurbaan 131hs. 1072 GA Amsterdam Telefoonnummer 0682-835681. De Pijp, Zuid Albert Cuypstraat 64. 1072 Cw Amsterdam Telefoonnummer 0629-381772. Pagina 1 van 13. Meer Kappers in Amsterdam.
Kappers en Kapsalons in De Pijp, Amsterdam: Boek direct online! Treatwell.
Je boekt bij Down Under Hair geen Brazilian wax, maar je gaat er naar de kapper. De van oorsprong Nieuw-Zeelandse eigenaar Marc zorgt voor de link naar deze naam. Marc woont al jaren in Europa en heeft zich uiteindelijk gesetteld in Nederland. Marc heeft veel internationale werkervaring opgedaan in veel verschillende landen. De salon zit op de Van Ostadestraat in De Pijp.
NewLook HAIRSTYLING Jouw kapsalon in de Amsterdamse Pijp.
Sinds 1989 is NewLooK Hairstyling gevestigd in het stadsdeel de Pijp. Volgens velen het Quartier Latin van Amsterdam. In deze hippe buurt hebben vele ondernemers zich gevestigd. Wij zijn een klein team vooruitstrevende kappers, die in een ontspannen sfeer onze klanten een hoge kwaliteit van haarmode bieden.
Kapper Amsterdam Look Ahead Wij creëren jouw Perfecte Coupe.
Dat is wat u mag verwachten, als u bij ons in de kapsalon op de Van Woustraat in Amsterdam De Pijp op bezoek bent. Als klant kunt u rekenen op de ervaring en betrouwbaarheid van ons gediplomeerd personeel. Maak een afspraak en kom bij ons langs. Vacature Haarstylist bij Look Ahead. Op dit moment hebben wij een mooie vacature voor een haarstylist. Wil je meer weten over deze geweldige job? Lees hier wie wij zoeken. Dit is wat onze klanten van kapsalon Look Ahead vinden. Prachtige bos krullen? Wil jij ook prachtige krullen in je kapsel? Heb je een voorkeur voor een grove krul, een kleine krul, een spiraalvormige krul of slag in je haar? Mooie krullen kun je creëren met de krultang, de stijltang of haarrollers. Look Ahead, kapper Amsterdam vertelt op welke manieren je de mooiste krullen kapsels kunt maken en houden.

Contacteer ons