Meer resultaten voor de salon kapper

 
de salon kapper
De Salon De Salon.
Mijn naam is Linda de Jong, na ruim 17 jaar ervaring in het kappersvak heb ik mijn eigen kapsalon De" Salon. Het kappersvak voer ik met veel passie en plezier uit. Door cursussen te blijven volgen is De Salon altijd op de hoogte van de laatste trends.
De Salon Home.
Dé Salon Home.
In onze salon hebben wij alle aandacht en tijd voor u. Hebt u een vraag over de behandeling? Of zin in een ander kapsel? Wij geven u graag een persoonlijk advies. Ook beschikken wij over Visagie zodat u zich prachtig kan laten opmaken voor bijvoorbeeld een gala of bruiloft, of gewoon om uzelf te verwennen.
De Salon Haarmode.
Goldwell ontwikkelt haar producten vanuit het oogpunt van de kapper. Ze wensen hierbij geen concessies te doen. Kwaliteit, veiligheid en zorgvuldigheid staan hoog in het vaandel. De producten van Goldwell zijn afgestemd op de verzorging van alle haartypes, dus ook die van u. Pupa Milano is een Italiaans make-up merk dat wereldwijd bekendheid geniet. PUPA gaat door waar anderen stoppen. Met gedurfd e introducties, passend bij de tijdgeest. PUPA heeft allure, is trendsettend en ultramodern! PUPA make-up is samengesteld uit natuurlijke ingrediënten en heeft een hoog pigmentgehalte. Met de kleurvastheid zit het dus gegarandeerd goed! Neem een kijkje in onze salon en laat u adviseren door onze medewerkers.
Salon de Nieuwe Stad De kapsalon en schoonheidssalon in Amersfoort.
Je kunt jouw behandeling in onze kapsalon, schoonheidssalon en/of nagel en make-up studio nu eenvoudig boeken door een online formulier in te vullen. Plan direct uw afspraak. Over Salon De Nieuwe Stad. Bij Salon de Nieuwe Stad nemen wij alle tijd voor u.
De Salon Home.
De Salon Kapsels en meer De Salon Kapsels en meer, kapper van Venlo De Salon Kapsels en meer, kapper van Venlo.
Ervaar de weldaad van een persoonlijke, op u afgestemde behandeling in mijn salon. Welkom bij De Salon TEINT. De professionele spray tan studio van De Salon Kapsels en Meer Venlo. De Salon: Kapsels en heel veel meer! De Salon Kapsels en Meer.
salon De Kapper Tijd voor jezelf.
Op dinsdag ook knippen zonder afspraak. salon De Kapper Vrijthof 1 7731 CN Ommen Bel. 0529 45 49 48. Maak je bij ons een vervolg afspraak binnen 6 weken dan krijg je 10% korting! salon De Kapper. Tijd voor salon De Kapper.,

Contacteer ons