Op zoek naar kapper de wijk?

 
kapper de wijk
Openingstijden Rik's' Kapsalon Peperstraat 52 in Wijk Bij Duurstede.
De vestiging van Hizi Hair die het meest in de buurt ligt van de aan de Peperstraat 52 is de Hizi Hair aan de Peperstraat 21. Meer kapper in Wijk Bij Duurstede Bedrijven in de buurt van Rik's' Kapsalon Peperstraat 52 in Wijk Bij Duurstede.
Kapsalon Jolanda Kapsalon Jolanda, kapper voor iedereen.
Kapsalon Jolanda, de kapper voor iedereen. Bij Kapsalon Jolanda in de Wijk voelt iedereen zich al snel thuis. Jolanda en Anita werken beide als zelfstandig ondernemer in deze gezellige salon. Zowel voor dames, heren als kinderen, persoonlijke aandacht voor de klant staat hierbij altijd voorop.
Figaro Antonio De gezelligste kapper van Wijk bij Duurstede.
De kapper is echt een Italiaanse figaro. Oorharen branden en losse haren verwijderen, alles op zn Italiaans. Het is ook leuk om toe te kijken. De vrolijke en ontspannen sfeer in de salon zijn in één woord geweldig, net zoals de heerlijke Italiaanse espresso's. Hier wordt niet op bezuinigd! Verder kunt u na afspraak ook behandeld worden buiten deze tijden. Dagen van de week Tarief. Heren Kleuring v.a. Dames Kort Kapsel. Dames Medisch Kapsel. Dames Coupe De Soleil. Dames Kleuring v.a. Lang haar of extra werk wordt apart berekend. Voor scholieren zijn de kosten voor lang haar en extra werk 250. Onze tarieven zijn berekend op basis van complete behandeling. Please leave this field empty we're' using it to stop robots submitting the form. 0343 571 693. 06 155 526 84. Wijk bij Duurstede.
Kapsalon HAAR.WERK gezelligste kapsalon in De Wijk.
Kapsalon HAAR.WERK is een gezellige kleinschalige kapsalon in De Wijk, waar persoonlijke aandacht en professionaliteit centraal staan. De kapsalon in De Wijk is sinds 2 September 2017 gevestigd aan de Molenstraat 38A, en bevind zich in de voormalige garage, die compleet is omgetoverd tot een prachtige professionele kapsalon.
Haarmode José Home.
Wij willen jullie even voor stellen aan Daniëlle, Daniëlle komt José vervangen in haar periode van zwangerschapsverlof. Haarmode José nieuwe shirtsponsor tafeltennisvereniging Staphorst. De nieuwe shirtsponsor van het 2 e seniorenteam van de tafeltennisvereniging Staphorst is Haarmode José uit De Wijk.
trendline haarmode.
vraag gerust eens naar de mogelijkheden. onder het kopje modellenboek kunt u doorgelinkt worden naar onze Facebookpagina, om zo de hoogte te blijven van ons laatste nieuws. Ook zijn wij te vinden op instagram: TrendlineHaarmode. Dorpstraat 72 c 7957awnbspnbsp de wijk t: 0522442784 e: petratrendline@outlook.com.
Trendline Haarmode Kapper de wijk BarberBooking.
Kies je behandeling, bekijk eventueel de beschikbaarheid van je favoriete medewerkers van Trendline Haarmode en maak online je kappersafspraak. Bellen met Trendline Haarmode in de wijk met je agenda op schoot is niet meer nodig. Maak makkelijk online je afspraak bij kapper Trendline Haarmode in de wijk.
Turkse kapper Wijk En Aalburg Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Waar de rivier de Maas zich splitst in Maas en Bergsche Maas ligt Aalburg. Met Telefoonboek.nl vindt u snel en gemakkelijk alle bedrijven in Wijk En Aalburg, die ook te vinden zijn in rubriek turkse kapper! Apotheek Wijk En Aalburg.

Contacteer ons