Resultaten voor kapper de meern

 
kapper de meern
Anja's' haarsalon Allround kapster De Meern.
Op dit moment kunnen nieuwe klanten helaas geen afspraken maken in verband met grote drukte in de haarsalon. Bestaande klanten kunnen voor afspraken mij bereiken door te bellen of via de app op mijn telefoon. Melkmeisjeslaan 26, 3454 WV De Meern.
Halte 42 De leukste kapsalon van De Meern en omstreken.
Met mijn ervaring en kennis weet ik dat iedere dag nog steeds een uitdaging is, en ben er trots op als dit weer gelukt is. Door de afwisseling van de behandelingen verveelt het vak mij nooit. Tijdens al onze openingstijden ben ik aanwezig. 3453 MV De Meern.
Home.
Welkom op de website van De Jager haarstudio. Wij staan voor goede service en kwaliteit en is al ruim 25 jaar gevestigd in regio de Meern, Veldhuizen en Vleuterweide. Ons team bestaat uit ervaren kappers en stylisten die zijn verdeelt over twee vestigingen.
Hair Beauty Company Kapper De Meern Harmelen Vleuten.
Al ruim dertig jaar een begrip in De Meern. Meer over Salon De Meern. Afspraak maken De Meern. met 5 korting. 3481 EC Harmelen. 0348 44 21 11. Gelegen in hartje van Harmelen. Met de Kérastase Luxery Wall en de L'Oréal' Professionel Color Lab. Meer over Salon Harmelen. Afspraak maken Harmelen. met 5 korting. Al jaren vaste klant en zeer tevreden. Je wordt altijd hartelijk ontvangen en verwend tijdens de behandeling. Mijn haar zit altijd goed ongeacht wie het haar doet. Ze zijn zeer proffessioneel. Anja van Eijk Google. Servicegerichte kapper waar je als herboren naar buiten loopt.
JYKapsalon Over JY Kapsalon uit de Meern JYKapsalon.nl.
Honswijkpolder 33 3453 NS De Meern. Jouw wens staat voorop en jij gaat gekapt en tevreden de deur uit. Ik sta dan ook voor kwaliteit met een flexibele instelling en een creatieve schaar. Natuurlijk gaat het niet alleen om knippen maar zijn er vele variaties mogelijk van kleuren en haarstyling en bruidskapsels.
JY Kapsalon, De Meern Maak een afspraak op 1afspraak.nl.
3453 NS De Meern. 9.00 tot 21.00. 9.00 tot 11.30. 9.00 tot 21.00. 9.00 tot 17.00. 9.00 tot 12.00. Knippen kinderen t/m 12 jaar. Dit zijn indicatie prijzen, deze prijzen kunnen afwijken van de werkelijke prijzen. 3453 NS De Meern.
Haarmode Estanelle, de kapsalon in De Meern! Bezoek Onze Site!
Haarmode Estanelle is een kapsalon, ook wel salon of kapperszaak genoemd, in De Meern welke is gespecialiseerd in wassen, knippen, kleuren en service. Plan je route naar Haarmode Estanelle in De Meern door de link boven de kaart te klikken.

Contacteer ons