Op zoek naar de kapper oud beijerland?

 
de kapper oud beijerland
home.
Wij volgen continue trainingen om je de laatste haarmode te tonen. Door het werken met hoogwaardige producten van Redken en Sebastian blijft je kapsel in goede conditie. Ook na een behandeling in onze salon is het belangrijk dat je haar goed blijft zitten.
Ilse Hairstylist Kapper Oud Beijerland BarberBooking.
Kies je behandeling, bekijk eventueel de beschikbaarheid van je favoriete medewerkers van Ilse Hairstylist en maak online je kappersafspraak. Bellen met Ilse Hairstylist in Oud Beijerland met je agenda op schoot is niet meer nodig. Maak makkelijk online je afspraak bij kapper Ilse Hairstylist in Oud Beijerland.
Prijzen De Kapper Oud-Beijerland.
Met vervolgafspraak na 3 weken. Knippen t/m 12 jaar. Knippen Baby t/m 1 jaar. prijs op aanvraag. Let op: tarief hangt af van de lengte en dikte van het haar en uw specifieke wensen. Hele Permanent, inclusief Knippen, Föhnen, Verzorging.
De Kapper, de kapsalon in Oud Beijerland! Bezoek Onze Site!
De Kapper is een kapsalon, ook wel salon of kapperszaak genoemd, in Oud Beijerland welke is gespecialiseerd in wassen, knippen, kleuren en service. Plan je route naar De Kapper in Oud Beijerland door de link boven de kaart te klikken.
Capili.
De foto's' kunt u zien op ons scherm in de kapsalon of op de website van De" luchtreiziger. Uiteraard kunt u bij ons ook nog steeds zonder afspraak terecht. Loopt u gewoon even binnen, dan kijken we of we gelijk tijd voor u hebben.
KAPPER Oud-Beijerland Centrum.
De salon staat in de omgeving bekend als een gezellige salon met een gemoedelijke sfeer waar zowel jong en oud zich thuis voelt. Tevens kunnen zowel dames, heren en kinderen door ons geknipt worden. In de sfeerrijke Peperstraat in het centrum van Oud-Beijerland vindt u dé KAPPER. Wij zijn hier sinds 1992 gevestigd, en zijn sinds 2008 uitgebreid met het aangrenzende pand én verbouwd. MEDICEU ICALS, I.C.O.N, SCHWARZKOPF, BEEVER. 3262 JK Oud-Beijerland T: 0186-610 189. DI 0830: 1700.: WO 0830: 1700.: DO 0830: 1700.: VR 0830: 2100.: ZA 0830: 1600.: Bewaar op foursquare. U bent ook welkom bij. Beijerland is een initiatief van de Stichting Centrummanagement Oud-Beijerland.
De Kapper Oud Beijerland Startpagina Facebook.
E-mailadres of telefoonnummer. Informatie en advertenties. Bekijk meer van De Kapper Oud Beijerland op Facebook. Nieuw account maken. Bekijk meer van De Kapper Oud Beijerland op Facebook. Nieuw account maken. De Kapper Oud Beijerland. Kapsalon in Oud-Beijerland. 4.9 van 5 sterren.
Home De Kapper Oud-Beijerland.
WELKOM BIJ DÉ KAPPER. Welkom bij Dé Kapper. Sinds 1992 gevestigd in de Peperstraat en inmiddels een begrip in Oud-Beijerland. Als u bij ons binnen komt begrijpt u gelijk waarom. DÉ KAPPER SINDS 1992. Sinds 1 november 2017 bestaat Dé Kapper 25 jaar.

Contacteer ons