Meer resultaten voor kapper de barbier

 
kapper de barbier
Barbier Rogier Laren De kapper voor heren en jongens in Laren.
Knippen Scheren ZONDER afspraak! Barbier Rogier is een echte barbier voor mannen en jongemannen. In onze authentieke barbershop in het gooi op de Nieuweweg 5 in Laren loop je gewoon zonder afspraak naar binnen en ben je vrijwel altijd direct aan de beurt.
Herenkapper de barbier.
Herenkapper De Barbier. Herenkapsalon de Barbier is al sinds 1968 een begrip als de haarspecialist voor de man van nu voor Veldhoven en omstreken. Inmiddels is de 2e generatie van de familie werkzaam in de salon. Doordat de herenkappers van de Barbier helemaal gek zijn van het herenvak zijn ze zeer gedreven en bedreven in het maken van de laatste herenkapsels.
Knippen zonder afspraak Herenkapper De Barbier Noordwijk.
Al sinds 1996 is De Barbier gevestigd in de Molenstraat 31 te Noordwijk. Wij hebben een uitstekend team gespecialiseerde herenkapsters voor u klaar staan. Met de ruime openingstijden, gratis WiFi en gratis parkeren voor de deur, komt u altijd weer geknipt naar buiten.
De Barbier Woerden Uw kapperszaak in Woerden.
Alles in de herenzaak was mannelijk: het decor, de geur de verzorgingsrituelen. In die tijd hadden mannen hun eigen producten: lotions, brilliantines, pommades en styling crèmes. Zo ook bij de Barbier in woerden. In 1924 werd de Barbier geopend door de familie Heesters, en heette toen ook gewoon kapper Heesters.
Style Hairprofessionals De Barbier Groningen.
Welkom bij de Barbier Folkingestraat. Een toonaangevende kapsalon in het centrum van Groningen. In een ontspannen omgeving bieden we hoogwaardige diensten en producten aan op het gebied van haar en haarverzorging. Wij luisteren naar uw wensen, geven advies over uw coupe en kleur en zorgen dat u tevreden de deur uitgaat.
Kapsalon Den Barbier Eersel Welkom.
Home.
Weten wat de nieuwste trend is? Wij van de Barbier geven u alle tijd en aandacht. In overleg met u werken wij met enthousiasme, kennis en creativiteit naar het mooiste resultaat. Wij volgen workshops en opleidingen en blijven bij op ons vakgebied.

Wij werken bij Remon's' kappers en Barbier met diverse merken. In de salon zijn de producten Osis en Bonacure verkrijgbaar van Schwarzkopf Professional. Nieuw is het barbiers winkeltje van Remon's' Barbershop. Haarpomades Baardverzorgings producten en meer. O.a Suavecito, Reuzel pomade, Corleone, Uppercut Deluxe, Mr Bear, Dr K, Suavecita, Proraso, Murray's, High Life enz. Online een afspraak maken. Iedere avond extra geopend. Iedere avond een herenkapper/Barbier of dames kapper aanwezig.

Contacteer ons