Op zoek naar kapper in de buurt zonder afspraak?

 
kapper in de buurt zonder afspraak
Vakkundig knippen vanaf 16 euro, zonder afspraak KnipGo.
Selecteer een pagina.; Met KnipGo is naar de kapper gaan zo betaalbaar dat je graag vaker langskomt. Wij gaan Back to Basic en doen alleen wat jij van ons vraagt. Wil je na het knippen jouw haar zelf drogen en stylen? Dan kan dat. Superpraktisch en daardoor ook goed betaalbaar. KnipGo is taking over. In Oost-Nederland zitten we altijd dicht bij je in de buurt. Maar ook de rest van Nederland is snel aan de beurt. We zijn bezig met vijf nieuwe salons in Amsterdam en afgelopen december opende Knip Go Nijmegen haar deuren. Alleen betalen voor wat jij wilt. Zo werkt het bij KnipGo. Vakkundig geknipt vanaf 16 euro. We merken dat steeds meer mensen na het knippen graag zelf hun haar stylen. Wil je na het knippen jouw haar zelf drogen/stylen? Dan kan dat. Gewoon gratis, als extra service. Ons enthousiaste team van goed opgeleide haarstylisten geven je een perfecte kwaliteit voor een scherpe prijs. Je krijgt en betaalt alleen voor wat jij uiteindelijk wilt. We werken uitsluitend zonder afspraken.
Team Kappers Tiel Team Kappers.
En wil je direct naar de kapper? We verwelkomen je graag bij Team Kappers in Tiel. We werken zonder afspraak. Ons Team met kappers staat dus altijd voor je klaar. We hebben ruime openingstijden en zijn vaak ook open in de avonduren.
Team Kappers Deurne Team Kappers.
En wil je direct naar de kapper? We verwelkomen je graag bij Team Kappers in Deurne. We werken zonder afspraak. Ons Team met kappers staat dus altijd voor je klaar. We hebben ruime openingstijden en zijn vaak ook open in de avonduren.
Basic Kappers.
Dit houdt in dat wij geen ingewikkelde coupe-analyse's' doen, of een seizoens type-bepaling. Geen dure High-lift kleur techniek en ook geen uitgebreide wasmassage, welke allen meer kosten met zich mee brengen. Nee, wij geven u een gedegen advies, behandeling, kapsel en aansluitende kleur, zonder poes-pas. Integenstelling tot de koopavond van het winkelcentrum, zijn wij op DONDERDAGAVOND geopend. En, op deze avond kunt u eventueel een afspraak maken.
Je bent altijd welkom KREATOS.
Snel even tijd en zin in een kappersbeurt, bij Kreatos werken we zonder afspraak. Een kapper zonder afspraak, jij kiest zonder probleem waar en wanneer je naar het salon gaat. Om wachttijden te beperken passen we de teamsterkte zo goed mogelijk aan de verwachte drukte aan.
BrainWash Kappers Jouw haar, jouw stijl, jouw kapper.
Naar de kapper. 1 mei Korting op highlights mei 2018. Geplaatst op 1043: uur in Nieuws Delen. Wie aan het voorjaar denkt, denkt aan? Zoals jullie van ons gewend zijn, kan er de hele maand mei weer geprofiteerd worden van een zéér aantrekkelijke highlight-actie.
Hair XL Amsterdam kapper zonder afspraak! Hair XL Amsterdam.
HAIR XL Beauty. De kapper zonder afspraak in Amsterdam. Bij HAIR XL voelt het hele gezin, jong en oud, zich thuis. In onze gezellige salon hebben wij namelijk alle aandacht en tijd voor jou. Wij knippen zonder afspraak en zijn 6 dagen per week geopend.
Dit zijn de fijnste kappers volgens Nijmegenaren indebuurt Nijmegen.
Ook fijn, in deze kapsalon werken ze met én zonder afspraak! Sedas Hairdesign kappers. Fuchsiastraat 20, Nijmegen. Bekijk meer: kappers. Gemmys Hairstyling in Weezenhof wordt zowel op Facebook als in mailtjes regelmatig genoemd. De kapsalon is doorgegaan na de grote brand in het winkelcentrum en dat wordt gewaardeerd door de klanten. Een knipbeurt kost 24 euro en de heren betalen 18.50 euro. Gemmys Hairstyling kappers. Weezenhof 5520-C, Nijmegen. Bekijk meer: kappers. Jouw favoriete kapper niet in de lijst?

Contacteer ons